Wethouder Chris Simons: ,,Als de gemeenteraad van Goes een overleg voorstelt, dan gaan we in overleg. Prima. Geen probleem."
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Chris Simons: ,,Als de gemeenteraad van Goes een overleg voorstelt, dan gaan we in overleg. Prima. Geen probleem." © Dirk Jan Gjeltema

Middelburg schrikt niet van Goese dreigement

ARNEMUIDEN - Gemeente Goes dreigt Middelburg dwars te zitten bij de bouw van Waterpark Veerse Meer. De Middelburgse wethouder Chris Simons schrikt daar niet van. Hij hoopt met een goed gesprek de kou uit de lucht te halen.

  1. Ik geloof er niet in
    PREMIUM
    column marleen blommaert

    Ik geloof er niet in

    Haar lippen vlammend rood en de haren keurig gekapt. Daar staat ze: pal voor haar vrijheid en die van haar medeburgers. De barricades in Minsk in Wit-Rusland? Nee: de Lijnbaan hartje Rotterdam, een protest tegen mondkapjes. Zij laat zich niet muilkorven. Zij draagt wel een hondje op haar arm. ,,Ik geloof niet in mondkapjes”, zegt ze en kijkt uitdagend om zich heen. Om de boodschap te onderstrepen heeft ze zich slechts getooid met drie mondkapjes. Vlakbij haar duikt ook Willem Engel op. De voorman van Viruswaarheid en, waarom ook niet, dansleraar.