Volledig scherm
PREMIUM
Screenshot uit de film Just Divorced, or how to rob the maffia. Naar boek en script van Benn Flore uit Goes © Florad/Dutch Lion Movies

Met zevenmijlslaarzen op weg naar Hollywood

GOES - De ster van de Goese filmmaker en scriptschrijver Benn Flore lijkt snel rijzende. Hij grossiert in prijzen en nominaties op internationale festivals. Maar Flore wil meer. En heeft haast.

Hij is net terug uit Sint-Petersburg. Daar werd 'Just divorced, or how to rob the maffia' bekroond met de publieksprijs van het White Nights Filmfestival. Benn Flore regisseerde deze Zeeuwse film zelf en schreef het script, gebaseerd op zijn boek 'Gelukkig gescheiden, of de rover beroofd'. Het originele script viel eerder al in de prijzen bij de Cannes Golden Plume International Screenwriting Competition en was genomineerd voor een Golden Palm op het Beverly Hills Film Festival.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
  PREMIUM
  poll / video

  Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

  VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.
 2. Leefbaar Reimerswaal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendijke onmiddellijk ontslaan’
  PREMIUM

  Leefbaar Reimers­waal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendij­ke onmiddel­lijk ontslaan’

  KRABBENDIJKE - Raadslid Marien Weststrate vindt dat de gemeente Reimerswaal dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke moet sluiten en de beheerder moet ontslaan. In het dorpshuis trof de politie eerder deze week een hennepplantage aan. Weststrate wil dat De Meiboom voor minimaal drie maanden dicht gaat. ,,En de beheerder moet met onmiddellijke ingang worden ontslagen", zegt de fractievoorzitter van Leefbaar Reimerswaal.