Ton Veraart (D66): ,,Ik kan met mijn gezonde boerenverstand niet uitleggen waarom een paar miljoen nodig is om dezelfde mensen hetzelfde werk op dezelfde plaats te laten voortzetten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ton Veraart (D66): ,,Ik kan met mijn gezonde boerenverstand niet uitleggen waarom een paar miljoen nodig is om dezelfde mensen hetzelfde werk op dezelfde plaats te laten voortzetten.” © Lex De Meester

Met tegenzin leggen Staten geld voor peperdure verhuizing milieuambtenaren op tafel

MIDDELBURG - Tandenknarsend zijn de Staten vrijdag akkoord gegaan met het betalen van maximaal 2,8 miljoen euro voor de overstap van 17 milieuambtenaren. Met een amendement dwingen ze het provinciebestuur wel de kosten zo laag mogelijk te houden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jongens-gevangenis
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jon­gens-gevangenis

    Op de plaats waar in Vlissingen een nieuwe marinierskazerne was gepland, verrijzen binnen een paar jaar een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en een zwaarbewaakt gebouw waar langslepende rechtszaken kunnen worden gevoerd. In Zeeland is er scepsis. Brengt die aanwezigheid van ‘s lands grootste criminelen geen gevaar en overlast voor de omgeving met zich mee? In Vught, waar al 27 jaar de enige EBI staat, spreken ze geruststellende woorden. ,,Je bent hier hartstikke veilig.”