Annemarike Ruitenbeek en Oscar Postema confronteren scholieren met nationalisme, populisme en extremisme in hun voorstelling Horzelman.
Volledig scherm
PREMIUM
Annemarike Ruitenbeek en Oscar Postema confronteren scholieren met nationalisme, populisme en extremisme in hun voorstelling Horzelman. © Lex De Meester

Met Horzelman brengt Theaterloods-B politiek in het klaslokaal

MIDDELBURG - Met de voorstelling Horzelman confronteert de Zeeuwse Theaterloods-B jongeren met nationalisme, populisme en extremisme. ,,Een jeugdvoorstelling hoeft niet altijd alleen maar leuk te zijn."

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tank op de dijk van Westkapelle staat weg te roesten
    PREMIUM

    Tank op de dijk van Westkapel­le staat weg te roesten

    WESTKAPELLE - De tank van Westkapelle roest weg omdat hij al jaren niet wordt onderhouden. De Stichting Cultuurbehoud Westkapelle wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente. ,,Ze blijft in gebreke.” Daardoor is de stichting bang dat het niet lang meer duurt voor die tank te gevaarlijk is om te laten staan. Dat zou volgens secretaris Jan Kaland van de stichting een groot verlies betekenen. ,,Die tank maakt onlosmakelijk deel uit van het oorlogsmonument van Westkapelle. Is van zeer groot historisch belang en ook een toeristische trekpleister.”