Menselijke resten in auto Neeltje Jans

VIDEO / update 18.30 uurNEELTJE JANS - In het water bij Neeltje Jans hebben duikers vandaag een auto in het water aangetroffen met menselijke resten. Na onderzoek, dat bijna een hele dag duurde, is gebleken dat het voertuig er al meer dan een jaar moet hebben gelegen. 

 1. Operatie griepprik: alles wordt uit de kast gehaald om Zeeuwen in te enten. ‘Er gaan mensen buiten de boot vallen’
  PREMIUM
  Poll

  Operatie griepprik: alles wordt uit de kast gehaald om Zeeuwen in te enten. ‘Er gaan mensen buiten de boot vallen’

  GOES - Sommige Zeeuwse huisartsen hebben het er al op zitten, anderen staan op het punt van de grote operatie: het geven van de griepprik. Voor de 60-plussers die zijn uitgenodigd, zijn er vooralsnog vaccins genoeg. Alles op alles wordt gezet om ook (jongere) Zeeuwen die niet in de zorg werken of mantelzorger zijn, in te enten. Maar niet iedereen zal aan de beurt kunnen komen.
 2. 48 Zeeuwen zoeken nog een maatje: ‘Het enige dat je nodig hebt is een hart voor mensen’
  PREMIUM

  48 Zeeuwen zoeken nog een maatje: ‘Het enige dat je nodig hebt is een hart voor mensen’

  MIDDELBURG - Al ruim een jaar zijn ze dikke vrienden: Robert Huberts en Sofie Saman. Robert, een in Utrecht geboren Middelburger, is licht verstandelijk beperkt. Sofie, bewindvoerder van beroep, is in haar vrije tijd zijn ‘maatje’. Samen beleven ze leuke avonturen. Robert: ,,Laatst hadden we dikke pret met een stel alpaca’s.” Tientallen Zeeuwen lopen dit soort leuke uitjes mis, omdat er geen ‘maatjes’ zijn.