Medewerkers van ZorgSaam vieren vol trots de eerste plek in de Ziekenhuis Top 100

videoTERNEUZEN - Trots zijn ze bij ZorgSaam op hun eerste plaats in de Ziekenhuis Top 100.  ,,Wie verwacht dat?”, reageert Inez Dekker, leidinggevende op de afdeling radiologie. ,,We doen het best een aantal jaren goed; we hoopten erop. En nu hebben we hem.”

Volledig scherm
Ook op de afdeling radiologie van ZorgSaam wordt de eerste plaats in de Ziekenhuis Top 100 gevierd. Vlnr: Maaike Voerman, Isabel De Paepe, Lodewijk de Beukelaar, Inez Dekker. © Camile Schelstraete

‘Welkom in het nr 1. ziekenhuis van Nederland’ staat op een bord bij de ingang dat gisteren in alle vroegte aan de muur is geschroefd. Sommige bezoekers maken er spontaan een selfie. Maar liefst 3500 gebakjes en honderden appels zijn uitgedeeld aan personeel, bezoekers en patiënten.  Bestuurder Lodewijk de Beukelaar bracht gebak naar de afdeling radiologie. 
,,Ik hoorde het nieuws toen ik de afdeling op kwam", vertelt radioloog Thomas De Groote. ,,Ik woon in Vlaanderen en daar hoor je niet van deze lijst. Ik ben tevreden en trots. We zijn een relatief klein ziekenhuis en dan is het leuk om aan de top te kunnen werken.”

Fantastisch is dit, vult radioloog Isabel De Paepe. aan. ,,Het is een beloning voor onze dagelijkse inspanning.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement