Volledig scherm

Let op: A58 tussen Goes en Rilland tot maandagochtend dicht

VLISSINGEN - De A58 in de richting van Bergen op Zoom is vanavond vanaf 20.00 uur tot maandag 5 november 06.00 uur dicht tussen knooppunt De Poel (Goes) en Rilland. Automobilisten moeten rekening houden met een langere reistijd en onverwachte drukte. Vanuit Bergen op Zoom is één rijbaan open.

Het verkeer wordt omgeleid via de N256 en N59 ter hoogte van knooppunt de Poel. Vanaf Middelburg wordt een omleidingsroute via de N57 en N59 ingesteld. De omrijtijd via de N256 en N59 bedraagt een dik half uur.
Het omleiden via de N289, parallel aan de A58, kan tot meer dan anderhalf uur vertraging leiden, waarschuwt Rijkswaterstaat. Het omleiden van bestemmingsverkeer via de N289 is wel mogelijk en voor bereikbaarheid van plaatsen nabij de A58 zoals Kruiningen, Kapelle en Krabbendijke ook noodzakelijk voor inwoners, hulpdiensten en openbaar vervoer.

Asfalteren

De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw asfalteren van de weg over een lengte van circa 11,5 km tussen aansluiting 35 ‘s-Gravenpolder en knooppunt Markiezaat. Daarnaast wordt ongeveer 5 km aan geleiderail in de middenberm vervangen ter hoogte van Krabbendijke en worden noodzakelijke reparaties aan een viaduct uitgevoerd. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement