MZC'11 in Zierikzee wil een tweede kunstgrasveld om de 42 teams het hele jaar door aan het trainen te kunnen houden. Onder dat veld wordt mogelijk ook een zoetwaterbassin aangelegd, voor beregening van de andere gewone grasvelden op het complex in droge zomers.
Volledig scherm
PREMIUM
MZC'11 in Zierikzee wil een tweede kunstgrasveld om de 42 teams het hele jaar door aan het trainen te kunnen houden. Onder dat veld wordt mogelijk ook een zoetwaterbassin aangelegd, voor beregening van de andere gewone grasvelden op het complex in droge zomers. © Marieke Mandemaker

Kunstgrasvelden met waterbassins en warmtepompsysteem; Schouwen-Duiveland zet in op vernieuwing

Buiten sporten door kinderen én volwassenen moet gestimuleerd worden. Maar sportvelden zijn door regen of droogte lang niet het hele jaar door bruikbaar.

  1. Cindy en haar vriend Gerd gaan verhuizen: ‘Wel jammer dat ik niet van mijn net vernieuwde huis kan genieten’
    PREMIUM
    dag huis!

    Cindy en haar vriend Gerd gaan verhuizen: ‘Wel jammer dat ik niet van mijn net vernieuwde huis kan genieten’

    Toen Cindy de Caluwé en haar vriend Gerd afgelopen zomer door de Zeeuws-Vlaamse polders reden werden ze spontaan verliefd op een huis in Hengstdijk. Er was alleen één probleem, het stond niet te koop. Alsof het voorbestemd was, gebeurde dit later in het jaar alsnog. Met succes brachten Cindy en Gerd een bod uit op de woning in het buitengebied. Gevolg is wel dat Cindy haar recent grondig verbouwde huis in Zaamslag te koop heeft gezet.