Drie Klauwen
Volledig scherm
Drie Klauwen © Marcelle Davidse

Knooppunt Sloeweg maandag om 5.00 uur open, werk nog niet helemaal klaar

videoVLISSINGEN - Door regen en wind zijn de werkzaamheden aan het knooppunt Drie Klauwen bij ‘s-Heerenhoek dit weekend niet helemaal afgerond. Toch gaat het grootste kruispunt van Zeeland morgen - volgens planning - vanaf 5.00 uur open.

0 reacties

 1. Knooppunt Drie Klauwen is open
  Provincie Zeeland

  Knooppunt Drie Klauwen is open

  ’s-Heerenhoek 30 september 2019 N62: Vlot en veilig van Goes naar Gent Het knooppunt Drie Klauwen is open sinds maandag 30 september, maar we zijn nog niet helemaal klaar! De komende tijd worden er nog diverse afrondende werkzaamheden uitgevoerd. Door het slechte weer in het weekend voor 30 september kon niet al het werk worden uitgevoerd. Een extra nachtafsluiting, van 8 op 9 oktober, is daarom nodig om het werk af te ronden. Actuele informatie leest u op sloeweg.nl
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?