Sander de Kramer ontvangt met de Sunday Foundation een Four Freedoms Award voor vrijwaring van gebrek. De stichting zet 'op de slechtste plekken ter wereld' projecten op om de ergste nood te lenigen.
Volledig scherm
Sander de Kramer ontvangt met de Sunday Foundation een Four Freedoms Award voor vrijwaring van gebrek. De stichting zet 'op de slechtste plekken ter wereld' projecten op om de ergste nood te lenigen. © Sanne Donders

Kijk live mee en stel vragen aan vrijheidsstrijders tijdens uitreiking Four Freedoms Awards

MIDDELBURG - Ze moesten er bijna een jaar op wachten, maar op 31 maart krijgen vijf strijders voor mensenrechten alsnog hun Four Freedoms Awards. Niet live in Middelburg, wel live via internet. En iedereen kan meekijken en zelfs vragen stellen.

 1. Mark Rutte (VVD): Als er één provincie ons voorgaat uit de crisis is het Zeeland, hier zit zoveel potentie
  PREMIUM
  video

  Mark Rutte (VVD): Als er één provincie ons voorgaat uit de crisis is het Zeeland, hier zit zoveel potentie

  DEN HAAG - De laatste grote publieksbijeenkomst die Mark Rutte meemaakte was gisteren exact een jaar geleden in Vlissingen. In het Arsenaaltheater kwam aan hij aan honderden boze Zeeuwen uitleggen waarom de verhuizing van de Marinierskazerne niet doorging. ,,Ik hoop zo dat we dat weer eens mogen doen in zo’n zaal met zijn allen, maar dan wel over leukere onderwerpen natuurlijk."
 1. Scherpbier: "Niet groot, maar wel gemoedelijk"
  Play

  Scherpbier: "Niet groot, maar wel gemoede­lijk"

 2. Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"
  Play

  Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"