Volledig scherm
© Wendy Wagenmakers

Kaartjes voor CAS kopen? Níet je browser verversen

VLISSINGEN - De kaartverkoop voor de veertiende editie van Concert at Sea begint morgen. Om teleurstelling te voorkomen, heeft de organisatie een lijstje met tips opgesteld die mensen ter harte kunnen nemen als ze zich achter hun computer posteren.

Zo wordt onder meer gewaarschuwd om de browser (webpagina) niet te verversen als het door drukte lang(er) duurt. Dan kom je namelijk weer achteraan in de wachtrij. Ook raadt CAS aan van te voren te bedenken wat voor soort en hoeveel kaartjes gewenst zijn. Per keer kunnen maximaal vier kaartjes worden besteld. 

Na verkoop worden alle tickets gecontroleerd op zwarthandel en doorverkoop. Verdachte tickets worden vervolgens ongeldig gemaakt. Kaarten zijn alleen te koop via de officiële website. ‘Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Ticketsnederland, Onlineticketshop, Viagogo, 4Alltickets, Marktplaats en Facebook', aldus de organisatie. 

De voorverkoop begint om 10.00 uur. Tijdens Concert at Sea 2019, op 27, 28 en 29 juni, treden onder anderen Nile Rodgers & CHIC, LIVE, Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Golden Earring, Alvaro Soler, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ, Wulf en uiteraard BLØF op. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Vlissingse strandbeheerder Albert Dijkstra aan de kant gezet. ‘Ik heb er niet van geslapen’
  PREMIUM

  Vlissingse strandbe­heer­der Albert Dijkstra aan de kant gezet. ‘Ik heb er niet van geslapen’

  VLISSINGEN - Na twee generaties waakt er vanaf dit voorjaar geen Dijkstra meer over de Vlissingse stranden. Per 1 april geeft de gemeente het beheer en de bewaking over aan de Stichting Strandexploitatie Veere. De functie van Albert Dijkstra, strandbeheerder voor Vlissingen, komt te vervallen. Ook de veertien strandwachten die tijdens het toeristenseizoen worden ingezet, moeten mogelijk op zoek naar een andere zomerbaan.
 2. VVD
  PREMIUM

  VVD

  Hopeloos naïef ben ik. Een paar weken geleden werd ik door een bekende gebeld of ik op wilde treden in het Scheldetheater op een avond met Klaas Dijkhoff. Hij doet op dit moment namelijk een toertje langs de twaalf provincies onder de naam ‘stand-up politics’: hij zelf treedt op, een lokale cabaretier treedt op en er is livemuziek. Ik kreeg daarbij geen enkele restrictie over de grappen, sterker nog: ze mochten juist over Klaas Dijkhoff gaan. Dat vond ik wel sportief en uitdagend en dus stemde ik in.