Volledig scherm
© Wendy Wagenmakers

Kaartjes voor CAS kopen? Níet je browser verversen

VLISSINGEN - De kaartverkoop voor de veertiende editie van Concert at Sea begint morgen. Om teleurstelling te voorkomen, heeft de organisatie een lijstje met tips opgesteld die mensen ter harte kunnen nemen als ze zich achter hun computer posteren.

Zo wordt onder meer gewaarschuwd om de browser (webpagina) niet te verversen als het door drukte lang(er) duurt. Dan kom je namelijk weer achteraan in de wachtrij. Ook raadt CAS aan van te voren te bedenken wat voor soort en hoeveel kaartjes gewenst zijn. Per keer kunnen maximaal vier kaartjes worden besteld. 

Na verkoop worden alle tickets gecontroleerd op zwarthandel en doorverkoop. Verdachte tickets worden vervolgens ongeldig gemaakt. Kaarten zijn alleen te koop via de officiële website. ‘Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Ticketsnederland, Onlineticketshop, Viagogo, 4Alltickets, Marktplaats en Facebook', aldus de organisatie. 

De voorverkoop begint om 10.00 uur. Tijdens Concert at Sea 2019, op 27, 28 en 29 juni, treden onder anderen Nile Rodgers & CHIC, LIVE, Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Golden Earring, Alvaro Soler, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ, Wulf en uiteraard BLØF op. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tbs met dwangverpleging geëist tegen gewelddadige Hagenaar

    Tbs met dwangver­ple­ging geëist tegen gewelddadi­ge Hagenaar

    MIDDELBURG – De 31-jarige Hagenaar M. B. zou in ieder geval een tbs met dwangverpleging plus de zes weken cel van een eerder vonnis opgelegd moeten krijgen, vindt de officier van justitie in Middelburg. B. wordt ervan verdacht op 2 juni van dit jaar in Vogelwaarde zijn partner ernstig te hebben mishandeld en een dag later haar vader te hebben bedreigd. Zo zou hij haar bij de haren hebben gepakt, tegen de grond hebben gesmeten, tegen haar rug hebben getrapt en de keel hebben dichtgeknepen. Haar vader had hij gedreigd ‘dat kolere kot in de fik te steken’ en iedereen die in de weg stond ging opruimen.
  2. Twee jaar cel geëist voor klap met hamer

    Twee jaar cel geëist voor klap met hamer

    MIDDELBURG - Tegen de 38-jarige C. H., zonder vaste woon- of verblijfplaats, is maandag in Middelburg een gevangenisstraf van twee jaar geëist. ook zou ze nog een celstraf van zes weken moeten uitzitten van een eerder vonnis. De vrouw wordt ervan verdacht op 8 april van dit jaar een oudere man bij wie zij tijdelijk inwoonde met een klauwhamer tegen zijn hoofd te hebben geslagen. De man liep daardoor een gebroken neus en een bloedend oor op. Kort daarvoor zou zij hem met een mes in de rug hebben gestoken. Volgens de vrouw viel het allemaal wel mee. De klauwhamer kwam eigenlijk tegen zijn hand aan en door de klap eindigde die hard op zijn neus. Het mesje was een tomatenmesje geweest en was niet meer dan een prikje geweest. ,,Een poging doodslag en een eenvoudige mishandeling, concludeerde de officier van justitie.’' De achtergrond van de delicten lag in de relationele sfeer. De man dacht een relatie met haar te hebben en eigenlijk was H. daar helemaal niet van gediend. Toen hij op de bewuste dagen in een geïrriteerde sfeer avances maakte regeerde zij met de hamer en het mesje.