Volledig scherm
Op archiefbeeld: Saxofonist en regisseur Cor de Jonge te midden van de JP & the Seeger Session Band in The Crisis Cure Tour II.

JP & The Seeger Session Band naar Ierland

MIDDELBURG - De JP & The Seeger Session Band gaat naar Ierland. De Zeeuwse groep geeft tussen 24 en 28 januari 2018 drie optredens tijdens het befaamde muziekspektakel Temple Bar Tradfest in Dublin. Daar spelen ook onder anderen The Dublin Legends (voorheen The Dubliners), The Kilkenny’s, Big Country, The Fureys en Moya Brennan.

De JP & The Seeger Session Band werd in 2009 opgericht door de Middelburgse zanger/gitarist Jan Piet de Klerk. Inmiddels is de band een bekende verschijning in de theaters en op de Nederlandse en Belgische festivals. Ook reisde de groep diverse keren naar Noorwegen en Denemarken, waar zij onder meer al vijf keer speelde op het Skagenfestival.

Zaterdag 16 september geeft de band een concert in Porgy & Bess in Terneuzen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Man uit Arnemuiden hardhandig mishandeld op Markt Middelburg

    Man uit Arnemuiden hardhandig mishandeld op Markt Middelburg

    MIDDELBURG - Een 23-jarige man uit Arnemuiden is in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt in Middelburg mishandeld door een tweetal uit Oost-Souburg (18 en 21 jaar). Waarschijnlijk wilde het slachtoffer hulp bieden aan een andere man die vermoedelijk door het tweetal beroofd werd. De verwondingen van de man waren dusdanig zwaar dat hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. De verdachten zijn aangehouden en ingesloten.
  2. Zeven kanshebbers voor Mosselwijn 2018

    Zeven kansheb­bers voor Mosselwijn 2018

    BRUINISSE – Het Mosselgilde Bruinisse heeft zeven wijnen op kleur, geur, afdronk en op smaak in combinatie met gekookte mosselen laten proeven door kenners en vooral liefhebbers om op basis van hun voorkeur dé aanbevolen Mosselwijn voor 2018 te kunnen presenteren. Die proeverij werd zaterdagmiddag gehouden bij Restaurant De Meeuw in Bruinisse. Het betrof een blind proeverij, dus zonder dat de deelnemers wisten welke wijnen ze in hun glas kregen. De uitverkoren wijn wordt pas bekend gemaakt op donderdag 19 juli bij de officiële opening van de Bruse Visserijdagen.