Volledig scherm
Jan Rotmans © Pim Ras

Jan Rotmans laat zijn licht schijnen op Zeeland

MIDDELBURG - Jan Rotmans is dit jaar de gast van Standplaats Zeeland. Hij bezoekt op 4 en 5 november de provincie, op uitnodiging van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Rotmans (58) is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ‘transitiedeskundige'. Hij geldt als een autoriteit op het gebied van klimaat en duurzame veranderingen.

Hij maakt in Zeeland kennis met het onderwijs, ondernemers en de overheid. Na afloop van zijn bezoek schrijft hij een essay met zijn zienswijze op en aanbevelingen voor de toekomstige omwenteling in de provincie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die gisteren is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”