Rob Wiessenhaan en Saskia Martherus van de Indische Vereniging Koempoelan leggen zaterdagavond een krans tijdens de Indiëherdenking op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Wiessenhaan en Saskia Martherus van de Indische Vereniging Koempoelan leggen zaterdagavond een krans tijdens de Indiëherdenking op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen. © Lex de Meester

Indiëherdenking Noorderbegraafplaats Vlissingen ademt verdriet en hoop: ‘Ik huil achter mijn oogleden’

VLISSINGEN - ,,Als we ons verleden kennen en erkennen, ook de minder fraaie kant ervan, is dat de basis om verder te gaan. Samen de toekomst in’’,  zegt Roel Latuheru zaterdagavond tijdens de Indiëherdenking op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.