Rob Wiessenhaan en Saskia Martherus van de Indische Vereniging Koempoelan leggen zaterdagavond een krans tijdens de Indiëherdenking op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Wiessenhaan en Saskia Martherus van de Indische Vereniging Koempoelan leggen zaterdagavond een krans tijdens de Indiëherdenking op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen. © Lex de Meester

Indiëherdenking Noorderbegraafplaats Vlissingen ademt verdriet en hoop: ‘Ik huil achter mijn oogleden’

VLISSINGEN - ,,Als we ons verleden kennen en erkennen, ook de minder fraaie kant ervan, is dat de basis om verder te gaan. Samen de toekomst in’’,  zegt Roel Latuheru zaterdagavond tijdens de Indiëherdenking op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.