Volledig scherm
Het reuzenrad is al neergezet. © Hans Minnaard

In de verzengende hitte wordt Concert at Sea opgebouwd

BROUWERSDAM - De opbouw van Concert at Sea is in volle gang. Het reuzenrad staat al op zijn plek en ook de kassa's waar muntjes gehaald kunnen worden voor een verkoelend biertje waren dinsdagmiddag al geplaatst.

Het optuigen van het ‘dorp’ op de Brouwersdam neemt een aantal dagen in beslag. De opbouwmedewerkers hadden het zwaar te verduren, want ook langs de kust liep de temperatuur op naar tegen de dertig graden. CAS begint komende donderdag.

Verkeer

Het verkeer rond Scharendijke, Ellemeet en de Brouwersdam moet vanaf donderdag rekening houden met omleidingen. In verband met Concert at Sea worden verschillende wegen in de omgeving van het festivalterrein tijdelijk afgesloten. De maatregel is vooral bedoeld om de toegang voor bewoners en hulpdiensten te kunnen garanderen.

De N57 over de Brouwersdam wordt vrijdag 28 juni van 19.00 tot uiterlijk 04.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De volgende dag is dat vanaf 12.00 uur.

Concert at Sea

27 t/m 29 juni Brouwersdam:

Thuisband Bløf wordt omringd door vrijwel louter landgenoten als Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Golden Earring en Davina Michelle. Een Nederlands feestje met buitenlandse introducees als Live en Nile Rodgers & Chic.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement