HZ-studenten verwelkomen nieuwe studenten met deze foto.
Volledig scherm
PREMIUM
HZ-studenten verwelkomen nieuwe studenten met deze foto. © HZ

HZ Vlissingen blijft ondanks coronacrisis in trek bij internationale studenten

VLISSINGEN – Internationale studenten willen, ondanks de coronacrisis, graag aan de HZ studeren na de zomervakantie. Het aantal aanmeldingen voor het nieuwe studiejaar loopt iets voor op vorig jaar. Maar of de jongeren daadwerkelijk naar Zeeland af kunnen reizen, is hoogst onzeker.

 1. Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarlementariërs
  video

  Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarle­men­ta­riërs

  OOSTKAPELLE/WESTENSCHOUWEN - Ze dachten een club Europarlementariërs op bezoek te krijgen. De provincie had André Kort van Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen en Gabriël Coppoolse van camping Ons Buiten in Oostkapelle vriendelijk gevraagd om de delegatie te ontvangen. Maar tot hun verrassing verschenen er woensdag geen politici in donkerblauwe pakken uit Brussel, maar een koningin in een knalgeel broekpak uit Den Haag.
 1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

  Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

  De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.