Michelle ter Haar uit Dordrecht en Robert Verwijs (rechts) uit Tholen volgen de nieuwe master River Development die de HZ opgezet heeft met de Hogeschool Rotterdam en hogeschool Van Hall Larenstein in Velp.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelle ter Haar uit Dordrecht en Robert Verwijs (rechts) uit Tholen volgen de nieuwe master River Development die de HZ opgezet heeft met de Hogeschool Rotterdam en hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. © Ruben Oreel

HZ leidt in nieuwe masteropleiding waterexperts op: ‘je kijkt naar het grotere plaatje’

Zestien studenten zijn deze week begonnen aan de nieuwe masteropleiding River Development van de HZ in Middelburg. In anderhalf jaar tijd worden ze opgeleid om watervraagstukken op te lossen.

0 reacties

 1. Voor Kjeld is Afghanistan een trauma: ‘Ik heb niet kunnen afmaken waar ik voor ging’
  PREMIUM
  REPORTAGE

  Voor Kjeld is Afghanis­tan een trauma: ‘Ik heb niet kunnen afmaken waar ik voor ging’

  Tien jaar geleden diende Sergeant Kjeld Zwier uit Vlissingen in de Afghaanse provincie Uruzgan. De PZC volgde toen vijf Zeeuwse militairen die in het kader van de Navo-missie naar Afghanistan waren uitgezonden. Sergeant Kjeld, tweede luitenant Thijs en chauffeur Bushmaster Marc kijken terug op de vijf maanden dat zij daar dienden. Voor Kjeld eindigde de missie in een diep persoonlijk trauma.
 1. Drukte bij de bloemist voor moederdag
  Play

  Drukte bij de bloemist voor moederdag

 2. 's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?
  Play

  's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?