Er zou in Zeeland één loket moeten komen, waar vluchtelingen met een verblijfsvergunning terecht kunnen, was een van de conclusies van de bijeenkomst Welkom in Zeeland?
Volledig scherm
PREMIUM
Er zou in Zeeland één loket moeten komen, waar vluchtelingen met een verblijfsvergunning terecht kunnen, was een van de conclusies van de bijeenkomst Welkom in Zeeland? © Frank Uijlenbroek

Hulp aan nieuwkomers in Zeeland is te versnipperd

MIDDELBURG - De hulp aan nieuwkomers in Zeeland is te versnipperd. Er zou één loket moeten komen waar vluchtelingen met een verblijfsvergunning terecht kunnen om hen op weg te helpen in de complexe Nederlandse samenleving. Hoe werkt het onderwijs, hoe zit het met verzekeringen, met vervoer, met zorg.

0 reacties

  1. Petitie tegen industrie op camping in Yerseke: ‘We zijn hier allemaal verbolgen’
    PREMIUM

    Petitie tegen industrie op camping in Yerseke: ‘We zijn hier allemaal verbolgen’

    YERSEKE - Het nieuws dat de gemeente Reimerswaal camping Zon en Zee wil omvormen tot industriegebied valt niet goed in Yerseke. Vooral bewoners van de aangrenzende woonwijk in de Burenpolder zijn niet te spreken over het plan. Ze vrezen meer stank, lawaai en zwaar verkeer. ,,Wij zijn hier allemaal verbolgen”, zegt Colinda de Pree. Ze is een petitie gestart om de gemeente op andere gedachten te brengen.