Volledig scherm
PREMIUM
Ontwerp voor woontoren annex hotel Beurtvaartkade in Terneuzen. Volgens de gemeente kan het project tóch doorgaan, ondanks de stikstofproblematiek. © Sprangers Vastgoedontwikkeling

Honderden Zeeuwse projecten in de knel door stikstofregels

VLISSINGEN - Honderden Zeeuwse projecten dreigen in de knel te komen door de stikstofregels. Voor veel gemeenten is het nog steeds onduidelijk waar ze nu aan toe zijn.

Er zijn al ruim honderd dagen verstreken sinds de ingrijpende uitspraak van de Raad van State. Die zette eind mei rigoureus een streep door het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Dat was opgezet om ervoor zorgen dat er minder stikstof in de natuur belandt, terwijl economische ontwikkelingen mogelijk blijven.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’
    PREMIUM

    Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’

    MIDDELBURG - Je hebt het misschien niet met grote letters in je werkagenda geschreven, maar waarom eigenlijk niet? Het is vandaag Wereld Fetishdag. De dag waarop fetishisten worden aangemoedigd meer open te zijn over bijvoorbeeld hun passie voor latex kleding of bondage. Middelburger Ivo Greeven windt er geen doekjes om: ,,Latex kleding, korsetten en hoge hakken vind ik mooi om te zien en om zelf te dragen.”