Voormalig fractievoorzitter Liane den Haan van 50Plus, hier op bezoek in Vlissingen, kort voor de Tweede Kamerverkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig fractievoorzitter Liane den Haan van 50Plus, hier op bezoek in Vlissingen, kort voor de Tweede Kamerverkiezingen. © Dirk-Jan Gjeltema

Hoe nu verder? Zeeuwse 50Plussers kunnen wel janken: ‘Het is een soort Lada geworden’

VLISSINGEN - Knallende koppijn hebben ze bij 50Plus. Na een vernederende nederlaag bij de verkiezingen, is het enige Tweede Kamerlid dat nog over was, met zetel en al vertrokken. Overleeft de partij het wel? Dat is waar ze het zaterdag over gaan hebben. De Zeeuwse 50Plussers kijken knarsentandend toe. Ze vragen zich af hoe ze verder moeten nu de partij een rokende puinhoop is.

  1. De moord op een Vlissingse pompbediende of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op
    PREMIUM

    De moord op een Vlissingse pompbedien­de of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op

    De vermoorde vrouw in Westdorpe, een bomaanslag in Middelburg of de mysterieuze verdwijning van Herman Ploegstra uit IJzendijke. De Zeeuwse politie zet regelmatig het populaire tv-programma Opsporing Verzocht in om criminelen te ontmaskeren en moordenaars te traceren. Maar voor hoe lang nog? De NPO snijdt in de zendtijd, minder zaken komen aan bod. Tot teleurstelling van de Zeeuwse politie en presentatrice Anniko van Santen. ,,Een moord kun je niet oplossen in drie minuten.”