Pinky in Renesse is er klaar voor om zaterdag weer open te gaan! Links Jeroen Giele, rechts party DJ Ayron/Ayron Kuijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Pinky in Renesse is er klaar voor om zaterdag weer open te gaan! Links Jeroen Giele, rechts party DJ Ayron/Ayron Kuijsters. © Katja van Noort

Het is aftellen. Nog een paar dagen en dan gaan de Zeeuwse disco’s open. ‘We gaan knallen’

GOES/RENESSE -  Superdruk zijn ze, Rafael, René en Jeroen. Ze blazen de stof van de luidsprekers, werken nieuw personeel in, regelen dj’s en vullen de biertanks. Want sneller dan ze dachten, mogen hun discotheken zaterdag weer open. Of ze er zin in hebben? ,,Man, we gaan knallen.” Al is het ook rete-spannend. ,,Is er nog angst of gaat iedereen vol gas? We gaan het zien.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”