Peter van Dijk (PVV).
Volledig scherm
Peter van Dijk (PVV). © Lex de Meester

Heibel in PVV Zeeland: Peter van Dijk beschuldigd van ‘doodsbedreigingen’

POLLMIDDELBURG - De Zeeuwse PVV-fracties hebben het vertrouwen opgezegd in Peter van Dijk en zetten hem uit de partij. Van Dijk is voorzitter van de Statenfractie en lid van de Eerste Kamer.

0 reacties

 1. Drie jonge honden laten met hun virtuele tours bedrijven van een heel andere kant zien
  PREMIUM

  Drie jonge honden laten met hun virtuele tours bedrijven van een heel andere kant zien

  BRUINISSE - Ze begonnen met een geleende ieniemienie 360 camera vastgeklikt op hun telefoon, inmiddels gebruiken ze apparatuur om U tegen te zeggen. Ivan van Hese, Tim Meuwsen en Lisandro Schoenmakers maken virtuele tours en rondleidingen in de meest uiteenlopende branches. Ze zijn jong (alledrie 19), creatief en vooral ook héél ondernemend. Met hun in Bruinisse gevestigde bedrijf NAVIT360 timmeren ze groots aan de weg.
 2. Niks zo erg als papiertjes prikken in een villadorp
  PREMIUM
  Column Willem van Dam

  Niks zo erg als papiertjes prikken in een villadorp

  Ooit was ik pikkelateur. Dat is iemand die met een prikstok in parken en plantsoenen jaagt op rondslingerende fritesbakjes, kauwgumpapiertjes, chipszakken, sigarettenpeuken en ander vullis; geen functie die je met hoofdletters in je cv vermeldt. Ik zal een jaar of zestien zijn geweest, toen ik met zo’n prikker de lanen en dreven van het deftige Bloemendaal schoonhield, terwijl mijn leeftijdgenoten op hun Puch (de jongens) en Mobylettes (de meiden) vrolijk naar het strand bromden, waar ze zich klem zopen en Sunny Afternoon uit hun transistorradiootjes klonk.