Volledig scherm
Werd u ook wel eens spontaan geholpen door een onbekende? © Getty Images

Heeft u ook een reddende engel: vertel het ons

Kreeg u wel eens spontaan een boottochtje aangeboden? Het overkwam Wallie van Dongen en zijn vrienden afgelopen weekend, en het maakte hun hele dag goed. En gezien de vele reacties op het bericht niet alleen die van hen.

Toen Van Dongen en zijn vrienden zondag met de fiets nét te laat waren om het pontje van Gorishoek te halen, bood oestervisser Nico Boertjes uit Yerseke spontaan aan om het viertal met de fietsen naar de overkant te zetten. Daarmee was hij de reddende engel voor de uitgeputte Brabanders.

Het zijn van die verhalen die je dag een beetje zonniger maken. Ook in een tijd waarin tegenstellingen soms alleen maar groter lijken te worden en vriendelijkheid ver te zoeken lijkt, heeft iedereen wel een voorbeeld van een onbekende die zomaar de helpende hand toesteekt.

Wij zijn op zoek naar deze verhalen. Bent u wel eens verrast door een goede daad van iemand die u helemaal niet kende? Of zag u het bij iemand anders gebeuren? Mail uw verhaal over menselijke vriendelijkheid naar ons: a.nijmeijer@pzc.nl. Wij zetten over een tijdje de mooiste verhalen op een rij.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement