Bart De Vos van brasserie Renard is klaar om Nederlandse gasten te ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Vos van brasserie Renard is klaar om Nederlandse gasten te ontvangen. © Camile Schelstraete

Grote toename Nederlandse gasten in Belgische restaurants: ‘Hier mag je de hele avond tafelen’

STEKENE - Een avondje op het gemak uit eten, in Nederland kan het niet meer door de verplichte sluitingstijd van 20.00 uur. Hoe anders is dat in België. Daar mag de horeca tot in de vroege uurtjes openblijven. En dat trekt Nederlanders. ,,Zeventig procent van onze gasten komt van over de grens.”

  1. Een zure kotskrans, daar kan ik wat mee!
    PREMIUM
    Column Annemarie van de Vreugde

    Een zure kotskrans, daar kan ik wat mee!

    Vanaf het moment dat die twee streepjes op de ondergepieste test zichtbaar zijn begint het eigenlijk al. Het idee tekort te schieten, het niet goed doen, falen. Niet meteen overlopen van warme gevoelens terwijl alle andere leuke vrouwen om je heen dat wél lijken te doen. Die oprecht lijken te genieten van het feit dat er een baby aan hun tepel hangt, ze een geplunderde vagina en een niet af te schudden verantwoordelijkheid hebben gekregen.