Volledig scherm
Het kantoor van Delta Fiber Nederland en Delta Energie aan de Buitenruststraat in Middelburg. © Delta Fiber Nederland

Grote storing bij DELTA Interactieve TV verholpen

VLISSINGEN - DELTA Interactieve TV kampte zondagavond sinds 19.00 uur met een flinke storing. Klanten konden daardoor niet inloggen en televisie kijken. Pas om 22.50 uur was het probleem opgelost. 

Het probleem deed zich voor in heel Zeeland. DELTA benadrukte dat het geen internetstoring was, maar een inlogprobleem. De technische dienst heeft bijna vier uur nodig gehad om het euvel te verhelpen. ,,Kijk je met de Interactieve TV ontvanger en werkt het niet direct? Haal het kastje dan 15 seconden van de stroom en probeer het dan nog eens”, gaf DELTA na afloop van de storing als advies mee aan klanten die eventueel toch nog niet meteen konden inloggen.

Op Twitter en Facebook werd de hele avond flink gereageerd op de storing. Het probleem begon tijdens de voetbalwedstrijd van Oranje. En ook mensen die zich verheugd hadden op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach, waren teleurgesteld. Woordvoerster Shagan Mehrasa van DELTA zei te begrijpen dat klanten het ontzettend vervelend vonden. ,,Zeker op de zondagavond. Wij vinden het ook heel vervelend.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement