Volledig scherm
PREMIUM
Roel van Velzen was één van de trekkers die in januari van dit jaar op de bühne stond bij Aemstie Alive © Dirk Jan Gjeltema

Grote kans dat er nog veel meer edities komen van ‘het mooiste feestje’ Aemstie Alive

Het wegvallen van de sponsor van Goud voor Oud is voor de organisatoren van Aemstie Alive geen reden om in paniek te raken. De vijftiende editie van ‘het mooiste feestje van Schouwen-Duiveland’ staat in de steigers. Vrijdag 24 januari 2020 gaat het weer twee dagen lang los.   

BURGH-HAAMSTEDE - Of die jubileumeditie van Aemstie Alive in Burgh-Haamstede ook het slotstuk wordt? Daar gaan we niet van uit, zegt Jaap Boiten - die als adviseur bij het evenement is betrokken. Naar nieuwe sponsoren wordt druk gezocht. ,,En het ziet er naar uit dat dat gaat lukken, al staat er nog geen handtekening onder. Maar we gaan er, zoals elk jaar, van uit dat er weer een Aemstie Alive komt. Eén die wéér beter is dan het jaar daarvoor.”

  1. Veel onrust bij Vogelopvang De Mikke. Hulp aan gewonde dieren staat op losse schroeven
    PREMIUM

    Veel onrust bij Vogelop­vang De Mikke. Hulp aan gewonde dieren staat op losse schroeven

    MIDDELBURG - Bij Vogel- en Zoogdieropvang De Mikke zijn ze geschrokken van de sluiting van het vogelhospitaal in Naarden. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) legde deze week beslag op bijna alle medicijnen van het Naardense opvangcentrum voor zieke vogels wegens overtredingen van de diergeneesmiddelenwetgeving. Daardoor kunnen de dieren niet meer worden geholpen, stelt het vogelhospitaal.