Grote dumping drugsafval in Biervliet en Sluiskil

videoBIERVLIET - In Sluiskil en Biervliet zijn respectievelijk gisteravond en vanochtend enorme hoeveelheden drugsafval aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

In Sluiskil ging het ging om een grote hoeveelheid afval aan de Nieuwe Blikstraat. Onder meer twee vaten van 1000 liter, blauwe drum, jerrycans, zakken, een afvoerbuis en een metalen bak. Met behulp van een graafmachine zijn  de spullen uit de sloot gehaald en is de vervuilde grond uitgegraven. De goederen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.  

In Biervliet bestond het afval uit onder meer drie vaten van 1000 liter, drie vaten van 30 liter, een jerrycan met bruine substantie, afzuigmateriaal en een koolstoffilter. De spullen lagen aan de Noordstraat. Of beide dumpingen met elkaar te maken hebben is nog onbekend.

Volledig scherm
Biervliet © Guido van der Heijden

Eventuele getuigen of mensen die iets verdachts hebben gezien kunnen zich melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

De laatste maanden wordt regelmatig drugsafval gedumpt op verschillende plekken in Zeeland. 

Volledig scherm
Biervliet © Guido van der Heijden
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ondergronds leggen van stroomkabels bij Krabbendijke kost minimaal 40 miljoen
    PREMIUM

    Onder­gronds leggen van stroomka­bels bij Krabbendij­ke kost minimaal 40 miljoen

    KRABBENDIJKE - Het onder de grond leggen van de bestaande 380kV-hoogspanningslijn bij Krabbendijke gaat tussen de 40 en 60 miljoen euro kosten. De goedkoopste optie volgt grofweg de route van de huidige kabels, de duurste variant gaat met een grote boog om het dorp en loopt zelfs deels langs de A58. De derde route, die ook ten zuiden van het dorp loopt, zal zo'n 55 miljoen kosten, zo is vandaag bekend geworden.