Grote dumping drugsafval in Biervliet en Sluiskil

videoBIERVLIET - In Sluiskil en Biervliet zijn respectievelijk gisteravond en vanochtend enorme hoeveelheden drugsafval aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

In Sluiskil ging het ging om een grote hoeveelheid afval aan de Nieuwe Blikstraat. Onder meer twee vaten van 1000 liter, blauwe drum, jerrycans, zakken, een afvoerbuis en een metalen bak. Met behulp van een graafmachine zijn  de spullen uit de sloot gehaald en is de vervuilde grond uitgegraven. De goederen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.  

In Biervliet bestond het afval uit onder meer drie vaten van 1000 liter, drie vaten van 30 liter, een jerrycan met bruine substantie, afzuigmateriaal en een koolstoffilter. De spullen lagen aan de Noordstraat. Of beide dumpingen met elkaar te maken hebben is nog onbekend.

Volledig scherm
Biervliet © Guido van der Heijden

Eventuele getuigen of mensen die iets verdachts hebben gezien kunnen zich melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

De laatste maanden wordt regelmatig drugsafval gedumpt op verschillende plekken in Zeeland. 

Volledig scherm
Biervliet © Guido van der Heijden
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement