Volledig scherm
Trotse vader Ludo Heesters geflankeerd door zijn dochter Emma en Rolf Sanchez. © Willian Heesters

Gouden plaat voor Emma Heesters

Video | PollVLISSINGEN - De uit 's-Gravenpolder afkomstige zangeres Emma Heesters heeft een gouden plaat gekregen voor het nummer Pa Olvidarte, een duet met zanger Rolf Sanchez. 

Heesters en Sanchez, die samen meededen aan het programma ‘Beste Zangers', kregen de plaat gisteravond uitgereikt tijdens de talkshow Beau, waar ze het nummer ook ten gehore brachten. En nummer wordt ‘goud’ wanneer het minimaal drie miljoen keer wordt afgespeeld via streamingdiensten als bijvoorbeeld Spotify. 

Poll

Ik ben ook fan van Emma Heesters

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
610 stemmen

Pa Olvidarte is een cover van de Colombiaanse hiphopgroep ChocQuibTown. Sanchez en Heesters zingen in het Spaans en in het Nederlands. De Zeeuwse zangeres maakte er vorige maand ook haar Top 40-debuut mee.

Heesters timmert al jaren aan de weg als zeer succesvol Youtube-artiest, maar door haar deelname aan het programma Beste Zangers lijkt haar definitieve doorbraak nu een feit. 

  1. Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’
    PREMIUM

    Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’

    MIDDELBURG - Je hebt het misschien niet met grote letters in je werkagenda geschreven, maar waarom eigenlijk niet? Het is vandaag Wereld Fetishdag. De dag waarop fetishisten worden aangemoedigd meer open te zijn over bijvoorbeeld hun passie voor latex kleding of bondage. Middelburger Ivo Greeven windt er geen doekjes om: ,,Latex kleding, korsetten en hoge hakken vind ik mooi om te zien en om zelf te dragen.”