Volledig scherm
De kermis in Goes. © Johan van der Heijden

Goese kermis zoekt het hogerop

GOES - Het centrum van Goes staat vanaf vandaag in het teken van de kermis. Zeven dagen lang staat de Markt vol attracties. Primeur is een 70 meter hoge zweefmolen. ,,De grootste rondreizende die er is”, zegt organisator Johan Ordelman. ,,Boven kijk je kilometers over de stad uit.”

Er zijn meer nieuwe attracties. Zoals het doolhof en het funhouse. Bezoekers lopen in het huis op vier verdiepingen langs bewegende obstakels. Ook heeft Ordelman het spookhuis weten bemachtigen, evenals de grote schommel, die bij de kerk staat. Die attractie gaat tot 25 meter hoog.

Fright Night

Net als andere jaren ontbreekt de Turbo Polyp niet, net als de Breakdance, de Booster, Swing Bob en de autoscooter. Naast alle attracties is er ook een randprogramma. Met maandag vanaf 20.00 uur griezelen tijdens de Fright Night. Die middag is de toegang van de kermis gratis voor mensen met een beperking.

Op woensdag is er om 22.00 uur een vuurwerkshow aan de Westwal. De kermis is tot en met donderdag geopend van 13.00 uur tot middernacht en opent vandaag om 15.00 uur. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement