Volledig scherm
© Ton van den Nouweland

Glazen Huis Zierikzee haalt 12 mille op voor Serious Request

ZIERIKZEE - Drie dagen van acties en optredens rond het Glazen Huis in Zierikzee hebben twaalfduizend euro opgeleverd voor Serious Request van radio 3FM.

Dat maakte Rode Kruisvoorzitter Aad van der Wouden zaterdagavond bekend in de Dikke Toren van Zierikzee. Kinderact Hakim en coverband Bad Hairday trokken zaterdag respectievelijk 75 en 200 mensen, maar vrijdag en donderdag bleef de publieke belangstelling wat achter. Coördinator Geert Jan de Bruijne toonde zich echter tevreden. „Wat heet. Ik ben overweldigd. Het streefbedrag was 5000 euro.”
En die opbrengt wordt nog hoger. Enkele bussen met contant geld waren zaterdag nog niet geteld en er staan ook nog collectebussen in winkels.

Volledig scherm
© Ton van den Nouweland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen
    Column Ondine van der Vleuten

    Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen

    Opeens had iedereen er de mond (of moet ik zeggen: de oren?) vol van: ASMR. Vloggers wierpen zich met verve op de autonomous sensory meridian response en maakten hilarische filmpjes waarin ze bij de microfoon in de weer gingen met haarborstels, lange nagels en kauwgom. Dat alles om de gewenste effecten te bewerkstelligen bij de luisteraar: een euforisch gevoel dat vaak begint met een prikkelende sensatie op de hoofdhuid, uitmondend in een gevoel van diepe ontspanning.