Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

GGD ziet kantelpunt: ook meer Zeeuwen positief getest

GOES - De GGD Zeeland ziet het aantal coronabesmettingen in de provincie weer oplopen: ,,Er lijkt een kantelpunt bereikt.”

 1. Geëmotioneerde Hugo Kramer in rechtszaak overval-Hrieps: ‘we zijn geruïneerd door deze bende’

  Geëmotio­neer­de Hugo Kramer in rechtszaak over­val-Hrieps: ‘we zijn geruïneerd door deze bende’

  MIDDELBURG - In de rechtbank in Middelburg is dinsdag een begin gemaakt van de rechtszaak tegen acht mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de gewelddadige geldroof na muziekfestival Hrieps. Van de acht waren er vier aanwezig. Op vragen van de rechter zeiden de mannen van niks te weten of beriepen ze zich op hun zwijgrecht. Hrieps-organisator Hugo Kramer las een emotionele verklaring voor. ,,We zijn volledig geruïneerd door deze gewelddadige roofbende.”
 2. Rooien, planten, graven en nu bouwen; de familie Mohrmann knapt Hof Duinvliet bij Domburg op en wil ook het huis herbouwen
  PREMIUM

  Rooien, planten, graven en nu bouwen; de familie Mohrmann knapt Hof Duinvliet bij Domburg op en wil ook het huis herbouwen

  DOMBURG - Al 25 jaar is de familie Mohrmann bezig om Hof Duinvliet aan de rand van Domburg in oude luister te herstellen. Stapje voor stapje slagen ze erin het eeuwenoude buiten te herstellen door vooral veel te rooien en te planten, te graven en op te hogen. Nu willen ze ook het oude huis dat daar ooit stond weer opbouwen. Bas Mohrmann: ,,We hopen dat we over ruim twee jaar hiermee de belangrijkste mijlpaal van deze historische restauratie kunnen realiseren.”