Volledig scherm
© videostill

Gezocht: Zeeuwse Vierdaagselopers

In Nijmegen begint op dinsdag 16 juli de 103e editie van de Vierdaagse. De inschrijving is inmiddels gesloten. Maar liefst 52.330 mensen hebben zich aangemeld om vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Omdat de organisatie een limiet heeft van 47.000 wandelaars, zijn de beschikbare startbewijzen door loting toegewezen.

De afgelopen jaren bevonden zich in de stoet wandelaars zo’n zeshonderd Zeeuwen, vaak herkenbaar aan de Zeeuwse vlaggetjes. Deze krant is op zoek naar Zeeuwse wandelaars van de Vierdaagse: mensen die bijvoorbeeld vanwege een speciale reden meelopen, die voor een goed doel lopen, een jubileumeditie beleven of juist voor het eerst mee wandelen.

Doet u mee of wilt u een wandelaar aanmelden? Stuur uiterlijk woensdag 10 juli een bericht naar e-mailadres chefnieuws@pzc.nl. Vermeld uw naam, contactgegevens en de reden waarom u meeloopt of waarom u iemand anders aanmeldt. 

De redactie maakt een selectie uit de inzendingen en neemt mogelijk contact met u op. De bedoeling is dat u uw ervaringen deelt met de lezers van deze krant.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’
    PREMIUM

    Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’

    MIDDELBURG - Je hebt het misschien niet met grote letters in je werkagenda geschreven, maar waarom eigenlijk niet? Het is vandaag Wereld Fetishdag. De dag waarop fetishisten worden aangemoedigd meer open te zijn over bijvoorbeeld hun passie voor latex kleding of bondage. Middelburger Ivo Greeven windt er geen doekjes om: ,,Latex kleding, korsetten en hoge hakken vind ik mooi om te zien en om zelf te dragen.”