Volledig scherm
© Thinkstock

Gezocht: 150 figuranten voor korte film

GOES - De makers van de nieuwe korte film De Kleine Pianist zoeken 150 figuranten die willen meespelen. Het gaat om publiek dat bij een pianoconcert aanwezig is. De film heeft betrekking op 75 jaar Slag om de Schelde. 

Het verhaal speelt zich af in 2019. Een oude pianist (86) neemt na 75 jaar afscheid met een laatste concert. Zijn oudere broer en achterkleinkinderen zijn bij de feestelijke uitvoering aanwezig. 

Om de zaal te vullen zijn ruim 150 figuranten nodig: mannen, vrouwen en kinderen (jong, middelbaar en bejaard). Zij moeten zich kleden zoals ze anno nu naar een klassiek concert zouden gaan. De makers zoeken ook wat ‘edelfiguranten’; mensen die duidelijk in beeld komen. Het gaat om een dame en heer van rond de 87 jaar die de oudere broer en schoonzus van de pianist zullen vertolken, en om jonge kinderen die voor achterkleinkinderen kunnen doorgaan.

De filmopnames zijn maandag 21 oktober van 12.00 - 16.00 uur in theater De Mythe te Goes. Er wordt geen vergoeding betaald. Wel is er koffie en thee.

Opgeven voor deelname kan naar: figuratie@dekleinepianist.com

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement