Volledig scherm
De gekantelde bestelbus op de A58. © HV Zeeland

Gekantelde bestelbus blokkeert A58 Kruiningen

KRUININGEN - Een gekantelde bestelbus heeft vrijdagochtend voor oponthoud gezorgd op de A58 bij Kruiningen. Niemand raakte gewond.

Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde rond 10.10 uur op de rechter rijbaan van de A58, de baan richting Vlissingen. Na de melding van het ongeluk werden zowel de politie, de brandweer, de ambulancedienst als Rijkswaterstaat op pad gestuurd.

Onderzoek van de ambulancedienst wees uit dat de bestuurder niet gewond was geraakt. De brandweer kwam was ook uitgerukt, maar hoefde niets te doen. Rond 10.40 uur werd het voertuig weggehaald. De weg was toen korte tijd even helemaal dicht.  Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat stond er rond 10.40 uur een file van drie kilometer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuwse bomen nog zo groen als gras, en dat is best bijzonder
    PREMIUM

    Zeeuwse bomen nog zo groen als gras, en dat is best bijzonder

    VLISSINGEN - De bladeren aan de abelen langs het kanaal door Walcheren tussen Vlissingen en Middelburg zijn nog gifgroen. En dat is opmerkelijk voor deze tijd van het jaar. Ook in de Zeeuwse bossen zitten nog volop groene bladeren aan de bomen. ,,Het lijkt alsof de sapstroom die de bomen van voedsel voorziet nog niet in winterrust is gekomen”, zegt boswachter Karel Leeftink van Staatsbosbeheer. ,,En dat is toch wel bijzonder.”