Volledig scherm
De gekantelde bestelbus op de A58. © HV Zeeland

Gekantelde bestelbus blokkeert A58 Kruiningen

KRUININGEN - Een gekantelde bestelbus heeft vrijdagochtend voor oponthoud gezorgd op de A58 bij Kruiningen. Niemand raakte gewond.

Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde rond 10.10 uur op de rechter rijbaan van de A58, de baan richting Vlissingen. Na de melding van het ongeluk werden zowel de politie, de brandweer, de ambulancedienst als Rijkswaterstaat op pad gestuurd.

Onderzoek van de ambulancedienst wees uit dat de bestuurder niet gewond was geraakt. De brandweer kwam was ook uitgerukt, maar hoefde niets te doen. Rond 10.40 uur werd het voertuig weggehaald. De weg was toen korte tijd even helemaal dicht.  Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat stond er rond 10.40 uur een file van drie kilometer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
    PREMIUM
    Werken in Zeeland

    Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

    GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”