Volledig scherm
De gekantelde bestelbus op de A58. © HV Zeeland

Gekantelde bestelbus blokkeert A58 Kruiningen

KRUININGEN - Een gekantelde bestelbus heeft vrijdagochtend voor oponthoud gezorgd op de A58 bij Kruiningen. Niemand raakte gewond.

Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde rond 10.10 uur op de rechter rijbaan van de A58, de baan richting Vlissingen. Na de melding van het ongeluk werden zowel de politie, de brandweer, de ambulancedienst als Rijkswaterstaat op pad gestuurd.

Onderzoek van de ambulancedienst wees uit dat de bestuurder niet gewond was geraakt. De brandweer kwam was ook uitgerukt, maar hoefde niets te doen. Rond 10.40 uur werd het voertuig weggehaald. De weg was toen korte tijd even helemaal dicht.  Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat stond er rond 10.40 uur een file van drie kilometer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nomineer nu je leraar of lerares! Wie neemt de PZC-wisselbokaal over van Hafid Draoui?

    Nomineer nu je leraar of lerares! Wie neemt de P­ZC-wisselbo­kaal over van Hafid Draoui?

    HULST - Hafid Draoui (50) uit Hulst krijgt altijd even vleugels als hij terugdenkt aan het moment dat hij de PZC-wisselbokaal omhoog hield. ,,Het was een heerlijk gevoel.” De leraar Frans van het Reynaertcollege in Hulst werd vorig jaar uitgeroepen tot beste leraar van Zeeland. Nu geeft hij het stokje over: alle Zeeuwse middelbare scholieren kunnen vanaf vandaag weer zijn of haar favoriete docent nomineren.