Burgemeester Jack van der Hoek met zijn vrouw en kinderburgemeester Josefien van der Meer leggen tijdens de herdenking in 2021 van de Watersnoodramp een krans bij het monument bij het Waternoodmuseum in Ouwerkerk.
Volledig scherm
Burgemeester Jack van der Hoek met zijn vrouw en kinderburgemeester Josefien van der Meer leggen tijdens de herdenking in 2021 van de Watersnoodramp een krans bij het monument bij het Waternoodmuseum in Ouwerkerk. © Sandra Schimmelpennink

‘Geen koningspaar bij de nationale herdenking van de Ramp, ik durf het een schandaal te noemen’

lezersbrievenEen grote fout van het koningspaar. Zo ziet Jaap Beun uit Middelburg hun afwezigheid tijdens de herdenking van de Watersnoodramp dit jaar. En Maartje Verschure uit Goes vindt het wreed hoe muskusratten en andere diersoorten aan hun einde komen. Lees hier de beste lezersreacties.

3 reacties

 • Piet Heijn

  2 maanden geleden
  Dit koningshuis is na de val van Napoleon door de Britten geïnstalleerd omdat het maar eens klaar moest zijn met die vrije republieken. Dus dat deze lui niks met het volk ophebben is niets nieuws, daar zijn ze ook niet voor.
 • Maurits P.M. Kroon

  2 maanden geleden
  Het zijn gewone mensen, maar als het belangrijke personen zijn geweest dan komen ze wel. Het koningspaar stelt in mijn ogen niets voor en ik volg ook niets van hun.
 • Piet van Rooijen

  2 maanden geleden
  Beste Luc, ik ben het eens met je stelling dat een oorlog beter beëindigd kan worden aan de onderhandelingstafel dan met escalatie. Er is echter 1 probleem : met Russen kun je niet praten. En geloof me, ik heb enkele Russische vrienden die mij gelijk geven. Poetin en zijn gevolg zijn net zo betrouwbaar als een handvol vliegen. Piet van Rooijen, Middelburg