De muur tussen de Praxis en de Mediamarkt in Middelburg bleek te dik voor de dieven, waarna ze op de A58 werden aangehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
De muur tussen de Praxis en de Mediamarkt in Middelburg bleek te dik voor de dieven, waarna ze op de A58 werden aangehouden. © Google Streeview

Forse straf dreigt voor 'klusbende' voor wie Mediamarkt Middelburg een te grote klus bleek

MIDDELBURG - Drie leden van een dievenbende lopen in België het risico op forse celstraffen voor een reeks inbraken, vooral in filialen in Mediamarkt, onder meer in Middelburg. Bij die laatste poging in Zeeland liepen ze tegen de lamp, en werden ze veroordeeld tot lichte celstraffen, maar in België lijken ze veel langer te moeten zitten.

0 reacties

 1. Damherten mollen de boel op volkstuinencomplex in Haamstede
  PREMIUM

  Damherten mollen de boel op volkstui­nen­com­plex in Haamstede

  BURGH-HAAMSTEDE - Het was zaterdag open dag bij de Volkstuin Vereniging Haamstede. Maar 's nachts is het al langer open huis op het volkstuinencomplex aan de Dapperweg. Damherten komen er sinds een week in het donker hun maaltje bij elkaar scharrelen en vertrappen alles wat los en vast zit. ,,Het is een ramp. Het vertrappen is nog het ergste.” Naar verwachting volgende week zijn de tuinen omheind met schrikdraad.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.