Volledig scherm
Het verkeer stond over kilometers vast © HV Zeeland

Forse file door aanrijding A58 Rilland

RILLAND - Een aanrijding op de A58 bij Rilland heeft zondag aan het begin van de avond voor flink wat oponthoud gezorgd.

Het ongeluk gebeurde rond 18.25 uur ter hoogte van Stationsbuurt op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat raakte door het ongeval de weg versperd. Er werd een ambulanceteam opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een gewonde, maar meer details zijn niet bekend.

Rond 19.45 uur werd nog zes kilometer stilstaand verkeer gemeld, maar de weg was toen weer vrij en de file neemt inmiddels snel af. Het ongeluk zorgde overigens ook voor extra drukte op de Oude Rijksweg (N289). Verkeer probeerde namelijk vanaf de afslag Kruiningen/Yerseke parallel aan de snelweg te rijden, maar ook deze alternatieve route was dus niet zonder oponthoud.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vlissingse strandbeheerder Albert Dijkstra aan de kant gezet. ‘Ik heb er niet van geslapen’
    PREMIUM

    Vlissingse strandbe­heer­der Albert Dijkstra aan de kant gezet. ‘Ik heb er niet van geslapen’

    VLISSINGEN - Na twee generaties waakt er vanaf dit voorjaar geen Dijkstra meer over de Vlissingse stranden. Per 1 april geeft de gemeente het beheer en de bewaking over aan de Stichting Strandexploitatie Veere. De functie van Albert Dijkstra, strandbeheerder voor Vlissingen, komt te vervallen. Ook de veertien strandwachten die tijdens het toeristenseizoen worden ingezet, moeten mogelijk op zoek naar een andere zomerbaan.