Volledig scherm
De temperatuur van het asfalt wordt gemeten tijdens de werkzaamheden aan de A58. © Johan Van Der Heijden

Files, waar dan? Geen grote problemen door afsluiting A58

POLLGOES - De afsluiting van de A58 tussen Goes en Heinkenszand heeft dit weekeinde niet tot grote problemen geleid. De weg is tot maandagochtend 06.00 uur afgesloten vanwege groot onderhoud. Er wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht.

De vrees voor lange files richting de Zeeuwse kust werd dit weekend niet bewaarheid. Dat was vooral te danken aan een wijziging van het omleidingsplan. Het oorspronkelijke idee was om zowel het verkeer richting Middelburg als auto's richting Terneuzen bij de afslag 's-Gravenpolder van de A58 te sturen. Maar uiteindelijk voerden alleen de gele borden met een 'T' het verkeer via 's-Gravenpolder, Nisse, Heinkenszand en 's-Heerenhoek richting de Westerscheldetunnel. 

Automobilisten richting Walcheren werden pas bij Goes omgeleid. Daarna verdeelde het verkeer naar Walcheren zich als vanzelf; rechtsaf langs 's-Heer Arendskerke en via Lewedorp, of rechtdoor via Noord-Beveland. Het was zaterdag en zondag wel drukker op de secundaire wegen, maar dat leidde niet tot grote problemen.

poll

Over werk aan de weg moet je niet zeuren

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
1026 stemmen