Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwedstrijd

VIDEOKATS - ,,Ik vond die Feyenoord-tekenwedstrijd gelijk een hartstikke leuk idee”, zegt Matty Verkamman over de actie van de Kapelse wethouder Jon Herselman. De sportjournalist/schrijver/uitgever besloot ook een duit in het prijzenzakje te doen. Hij stelde een speciale editie van het binnenkort te verschijnen boek over de Europa Cup 1-finale van Feyenoord beschikbaar. Compleet met retro-shirt en handtekening van een speler naar keuze.

Nog even voor wie er niet van op de hoogte is: Jon Herselman heeft de scholieren van kindcentrum De Linge in Kapelle uitgedaagd een tekening te maken over Feyenoord. Dat mag gewoon op papier, maar ook buiten met stoepkrijt. In dat laatste geval kan een foto van de tekening worden ingestuurd. Alle inzendingen worden geëxposeerd in het gemeentehuis van Kapelle. De twee winnaars mogen zelfs een keer met de wethouder mee naar een wedstrijd van Feyenoord.

  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.