Feest in De Kromme Watergang XL

VIDEOVLISSINGEN - Het podium van CineCity XL in Vlissingen was maandagavond even De Kromme Watergang XL. Directeur/eigenaar Ad Westrate van CineCity, presentator Patrick Lodiers en Edwin en Blanche Vinke verwelkomden 750 gasten om het 25-jarig bestaan van het restaurant in Hoofdplaat te vieren. 

Er was muziek van onder anderen Peter Slager, Paskal Jakobsen,  Ronald Vanhuffel, Maikel Harte, Cor Bakker en Raymond van het Groenewoud. Hapjes en drankjes waren van De Kromme Watergang en zijn leveranciers. Onder de gasten waren onder anderen oud-commissaris van de koningin Karla Peijs en commissaris van de koning Han Polman. 

Volledig scherm
© Dirk Jan Gjeltema
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
    PREMIUM
    poll / video

    Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

    VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.