Volledig scherm
Knooppunt Drie Klauwen tijdens de aanleg. © Ernesta Verburg

Ernstige verkeershinder door laatste werkzaamheden knooppunt Drie Klauwen

NIEUWDORP - Het knooppunt Drie Klauwen bij Nieuwdorp en ‘s-Heerenhoek gaat maandag 30 september open voor verkeer. Om de ongelijkvloerse kruising Sloeweg-Westerscheldetunnelweg-Berhardweg te kunnen afronden, gaan de wegen rond het knooppunt de laatste twee weekeinden van september volledig dicht.

De Bernhardweg N254 is vanaf de afslag richting Vlissingen-Oost dicht van vrijdag 20 september 09.00 uur tot maandag 30 september 05.00 uur. Het verkeer moet omrijden via de Europaweg-Oost.

De wegen rond het knooppunt zijn verder van vrijdag 20 september 20.00 uur tot maandag 23 september 05.00 uur dicht en van vrijdag 27 september 20.00 uur tot maandag 30 september 05.00 uur. In deze twee weekeinden zijn de Sloeweg (N62), de Westerscheldetunnelweg (N62) en de Bernhardweg West (N254) ter hoogte van het nieuwe knooppunt volledig dicht. Dat geldt ook voor de tijdelijke rotonde. Het verkeer moet omrijden via de A58 en de Europaweg-Oost.

Van donderdag 26 september 20.00 uur tot vrijdag 27 september 20.00 uur is de Sloeweg (N62) dicht vanaf de tijdelijke rotonde naar de Westerscheldetunnel. Het verkeer vanuit Goes richting de tunnel en Borssele moet oprijden via de tijdelijke rotonde en de afslag Nieuwdorp en Europaweg-Oost. Het verkeer vanuit Middelburg richting de Westerscheldetunnel en 's-Heerenhoek wordt omgeleid via de Engelandweg, de Europaweg-Noord en de Europaweg-Oost. Geadviseerd wordt rekening te houden met extra reistijd.

Kijk hier voor de omleidingsroutes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement