Jan Sips op de bovenste verdieping van de Residentie Veerhaven in Terneuzen.
Volledig scherm
Jan Sips op de bovenste verdieping van de Residentie Veerhaven in Terneuzen. © Anne Hana

Ergernis over hoogbouw in Terneuzen: ‘We zagen de Residentie Veerhaven een steeds arrogantere plek innemen’

lezersbrievenNiet iedereen is blij met de hoogbouw in Terneuzen. ,,Onze ‘blik’ op de Residentie Veerhaven is anders,” schrijven Henk en Dineke Krutwagen. En veel lezers verbazen zich erover dat de mannen die 2325 kilo oesters raapten in Kats, werden vrijgesproken door de rechter. Lees hier de beste lezersreacties van deze week.

4 reacties

 • Jan Duine

  4 weken geleden
  Rinette, je hebt 200% gelijk!
 • A.J.M. Tieleman

  4 weken geleden
  Ziet er prachtig, hoort bij een stad
 • Julia van Damme

  4 weken geleden
  Inderdaad vreselijk die hoogbouw! Moeten we niet willen in Zeeland! Ik kom al jaren niet meer in Cadzand. Treurig, want wij gingen daar vroeger altijd met onze ouders (Zeeuwen) op vakantie in een houten huisje in de duinen (dat kon toen nog). Later, 20 jaar gelden, een jaartje in R'ment gewoond, toen Cadzand ook nog best een lief plaatsje was. Maar sinds daar gebouwd wordt voor de 'happy few' uit Duitsland en België, heb ik er geen stap meer gezet. Brrr, smakeloos en lelijk.
 • Marina Govaert

  1 maand geleden
  Ze bouwen maar en bouwen maar. De kop van de Noordstraat is mooi geworden, maar dit!? Al dat glas. Kijk naar Vlissingen, ook daar verpesten ze de kustlijn. Ook bij Breskens is er veel veranderd. De view vanaf het water. En de kust in ZeeVla ook al steeds meer zoals in België afgrijselijke hoogbouw. Jammer. Foeilelijk.