‘Er moet in Zeeland meer te beleven zijn’

statenverkiezingen 2019In de aanloop naar de verkiezingen interviewt de PZC de Zeeuwse lijsttrekkers. Vandaag deel 6: Ton Veraart van D66.

VLISSINGEN - In de Zeeuwse Statenzaal laat hij zich gelden als een scherpe debater. Als een van de weinigen. ,,Ik vind dat we elkaar soms met fluwelen handschoenen aanpakken", zegt Ton Veraart. ,,We mogen de inhoudelijke verschillen best wat duidelijker neerzetten. Alle Statenleden hechten aan een goede sfeer en samenwerking. Dat doe ik ook, maar het moet wel ergens toe dienen. Goede onderlinge verhoudingen zijn juist van belang om elkaar op de inhoud scherp tegemoet te kunnen treden, zonder dat iemand zich persoonlijk aangevallen voelt. Het zijn ook je beste vrienden die je vertellen dat je gulp open staat, die je voor een fout proberen te behoeden.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. In Cityhotel Wood kan iedereen komen eten en de elektrische hotel auto lenen
    PREMIUM

    In Cityhotel Wood kan iedereen komen eten en de elektri­sche hotel auto lenen

    Eva en Bennie van de Parel, de exploitanten van het nieuwe Cityhotel Wood, willen gerechten aanbieden waarbij groenten de hoofdrol krijgen, zegt de 33-jarige Bennie die jarenlang leiding gaf in de keuken van Van der Valk Goes. ,,Vlees en vis krijgen een bijrol maar zijn natuurlijk ook te krijgen.” Hij kiest er bewust voor het restaurant The Green Room open te stellen voor iedereen. ,,Want koken is zijn passie”, zegt Eva met een grote glimlach.