Volledig scherm
PREMIUM
Aanbrengen van dakisolatie in Middelburg © Ruben Oreel

Energietransitie 2: Isolatie, ventilatie. De rest volgt later

VLISSINGEN - ‘Geen spijt-maatregelen’, noemt Carola Helmendach het. Isolatie, ventilatie van je woning. Begin daar mee, de rest volgt later. Want eerlijk gezegd, hoe we onze huizen straks -  na het aardgas - warm houden, is nog niet duidelijk. Maar het is altijd goed de energievraag van je huis zo veel mogelijk te beperken. 

In een serie van vier artikelen besteedt de PZC deze week aandacht aan de Regionale Energiestrategie (RES) en de gevolgen daarvan voor de Zeeuwen. Vandaag: hoe houden we ons huis warm? Morgen: hoe komen we uitlaatloos van A naar B?

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kerk Kapelle blijft vluchtelingen helpen, geen aanhoudingen in Duitsland na terreuronderzoek
    PREMIUM
    update 18.30 uur

    Kerk Kapelle blijft vluchtelin­gen helpen, geen aanhoudin­gen in Duitsland na terreuron­der­zoek

    KAPELLE - Zes huiszoekingen in Duitsland die verband houden met de arrestatie van de Syriër in Kapelle hebben niet tot arrestaties geleid. Dat meldden Duitse media. De 47-jarige terreurverdachte werd dinsdagochtend vroeg opgepakt, omdat hij als commandant van een bataljon van het terroristische Jabhat al-Nusra zou hebben deelgenomen aan de gewapende strijd. Tegelijkertijd waren er doorzoekingen bij vermeende Al-Nusra-leden in Saksen-Anhalt, Beieren, Noord-Rijnland-Westfalen en Baden-Württemberg.