Emma Heesters swingt met Sex Machine in nieuwe reeks Beste Zangers

videoVLISSINGEN - Emma Heesters heeft een swingend debuut gemaakt in het televisieprogramma Beste Zangers. Tijdens de eerste aflevering, waarin opera- en musicalzanger Henk Poort in het middelpunt stond, opende ze met Sex Machine van James Brown.

Aan de nieuwe reeks van Beste Zangers doen deze jaargang naast Poort en Heesters ook Samantha Steenwijk, Floor Jansen, Rolf Sanchez, Ruben Annink en Tim Akkerman mee. Elke week draait het om één van de deelnemers, die door de anderen wordt toegezongen. 

De uit Zeeland afkomstige Heesters, die zong en uitbundig danste, kreeg lof voor haar optreden. ,,Een meisje dat normaal liedjes opneemt in een kamertje gaat hier even los zeg‘’, zei Henk Poort. ,,Die gaat haar kamer niet meer in. Die gaat nu het podium op.”

Heesters was nerveus (,,Ik keek heel veel naar Henk”), maar keek tevreden terug op haar debuut.  De eerste aflevering werd zaterdag uitgezonden. Op Twitter kreeg Heesters veel positieve reacties, al merkten velen op dat de nummers achteraf opgenomen zijn.

Volledig scherm
Emma Heesters in de Beste Zangers. © videostill
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Mariniers willen geen verkering met Zeeland: ‘Het ligt niet aan jou. Het ligt aan ons’
  PREMIUM
  Reportage

  Mariniers willen geen verkering met Zeeland: ‘Het ligt niet aan jou. Het ligt aan ons’

  DOORN - Ruim twee uur rijden is het, van Vlissingen naar Doorn. Moet je nog hopen dat er geen files zijn, anders komt er zó een half uur bij. En toch: ,,Die reistijd naar Vlissingen is echt het punt niet”, zegt de marinier met de blonde kuif die net buiten het kazerneterrein wat rekoefeningen doet. Hij klinkt enigszins verbeten. Alsof een marinier zich daardoor zou laten tegenhouden! ,,Ik ken genoeg mariniers die ver moeten rijden om naar hun standplaats te komen. Twee, drie uur. Jawel. En ‘s avonds weer terug. Láchend. Echt.”
 2. Vorming van nieuw Veers college gaat tijd kosten

  Vorming van nieuw Veers college gaat tijd kosten

  DOMBURG - De vorming van een nieuw Veers college gaat tijd kosten. Een duidelijke voorkeur voor één coalitie is er nog niet. Informateur Wouter van Zandbrink voerde vrijdag en zaterdag een eerste serie gesprekken met vertegenwoordigers van de vijf fracties. Dat gebeurde nadat woensdag DTV de stekker uit het dagelijks bestuur trok door terug te treden. Volgens de informateur is een eerste ronde onvoldoende om al conclusies te kunnen trekken. ,,Er zijn meerdere gespreksrondes nodig”, liet hij zaterdagnamiddag weten.
 3. Voor Oranje-speler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbalclub te duur: ‘Het is zó belangrijk’
  PREMIUM

  Voor Oran­je-spe­ler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbal­club te duur: ‘Het is zó belangrijk’

  VLISSINGEN - Als Saïd Bouzambou, zoals op deze woensdagmiddag, een paar uurtjes over heeft gaat hij het liefst even naar één van de pleintjes in Vlissingen. Dan trapt hij een balletje met de plaatselijke jeugd voor wie de (zaal)voetballer – die ruim vijftig interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam achter zijn naam heeft – een voorbeeld is. Vaak voetbalt Bouzambou met jongens die al lid zijn van een vereniging. Maar heel soms komt het voor dat er ventjes tussen lopen die wel een duwtje in de juiste richting nodig hebben. ,,Dan denk ik: jij moet zo snel mogelijk lid worden van een club.’’ En dan komt het Jeugdsportfonds in beeld.