Margriet de Kok regelt voor de allerlaatste keer de bestellingen als Tupperware-consulent:. ,,Maandagavond om twaalf uur gaat de stekker er uit."
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet de Kok regelt voor de allerlaatste keer de bestellingen als Tupperware-consulent:. ,,Maandagavond om twaalf uur gaat de stekker er uit." © Johan van der Heijden

Einde van Tupperware komt als mokerslag voor Margriet; ’Er is alleen maar gehuild’

KAPELLE - ,,In een kwartier tijd is mijn leven volledig op zijn kop gezet", vertelt Tupperware-consulent en -manager Margriet de Kok. Zij kreeg vrijdagmiddag, net als al haar Nederlandse collega’s, via Zoom te horen dat het Amerikaanse bedrijf stopt in Nederland. ,,Maandagavond om twaalf uur gaat de stekker er uit, dan is het klaar. Dit voelt als een mokerslag."

 1. Zangeres Noami was op het podium altijd al op haar plek
  PREMIUM
  Open Podium I Video

  Zangeres Noami was op het podium altijd al op haar plek

  Contacten leggen in de muziekwereld, een account op alle sociale mediakanalen, goed nadenken over de opnames die ze post en hoe ze zich wil profileren als muzikant: ,,Als je jezelf niet laat zien, weten mensen ook niet dat je er bent", zegt Naomi van Rie (19), oftewel Noami. De zangeres uit Schoondijke pakt het serieus aan. Ze heeft namelijk één grote droom waar ze keihard voor werkt: professioneel zangeres worden. ,,Ik voel me heel erg op mijn plaats op het podium.”
 1. Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'
  Play

  Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'

 2. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me