Martin Visser vergaderde de afgelopen weken thuis op de slaapkamer van zijn zoon, terwijl zijn vrouw Hester beneden hun kinderen Guus en Eva lesgaf. Ze werkte daarnaast ook thuis als lerares voor het OdyZee College.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Visser vergaderde de afgelopen weken thuis op de slaapkamer van zijn zoon, terwijl zijn vrouw Hester beneden hun kinderen Guus en Eva lesgaf. Ze werkte daarnaast ook thuis als lerares voor het OdyZee College. © Marcelle Davidse

Einde aan het thuisonderwijs, twee Zeeuwse gezinnen blikken terug: ‘De combinatie werk en privé gaf me stress en toen barstte de bom’

Ineens viel alles weg door het coronavirus: school, sport, sociale contacten. Tweeënhalve maand brachten vaders, moeders en hun kinderen thuis heel veel tijd met elkaar door. Als komende week de basisscholen weer helemaal open gaan, komt er een eind aan die periode. Twee Zeeuwse gezinnen blikken terug. 

  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.