Dit is het voorlopige ontwerp dat Driestar vorig jaar presenteerde voor Waterpark Veerse Meer bij Arnemuiden. Inmiddels is een landschapsarchitect gekozen die een definitief ontwerp gaat maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is het voorlopige ontwerp dat Driestar vorig jaar presenteerde voor Waterpark Veerse Meer bij Arnemuiden. Inmiddels is een landschapsarchitect gekozen die een definitief ontwerp gaat maken. © Driestar

Eerlijkheid over Waterpark Veerse Meer kan Driestar nog lelijk opbreken

ARNEMUIDEN - Kleiner dan mag, groter dan gedacht of misschien wel té groot? De uitleg van Driestar en de gemeente aan de omwonenden over het toekomstige vakantiepark Waterpark Veerse Meer bij Arnemuiden maakt veel duidelijk, maar roept ook nieuwe vragen op.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jongens-gevangenis
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jon­gens-gevangenis

    Op de plaats waar in Vlissingen een nieuwe marinierskazerne was gepland, verrijzen binnen een paar jaar een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en een zwaarbewaakt gebouw waar langslepende rechtszaken kunnen worden gevoerd. In Zeeland is er scepsis. Brengt die aanwezigheid van ‘s lands grootste criminelen geen gevaar en overlast voor de omgeving met zich mee? In Vught, waar al 27 jaar de enige EBI staat, spreken ze geruststellende woorden. ,,Je bent hier hartstikke veilig.”