Agrariër Michael Schippers wil op zijn terrein een zoetwaterbassin aanleggen. Om algengroei, vervuiling en verdamping te voorkomen is het nodig om het water af te dekken. Schippers zou dat het liefste doen met zonnepanelen, maar dat wil de gemeenteraad niet. Wethouder Adrie van der Maas: ,,Zonnepanelen op goede agrarische grond worden niet toegestaan en deze grond heeft een agrarische bestemming.”
Volledig scherm
Agrariër Michael Schippers wil op zijn terrein een zoetwaterbassin aanleggen. Om algengroei, vervuiling en verdamping te voorkomen is het nodig om het water af te dekken. Schippers zou dat het liefste doen met zonnepanelen, maar dat wil de gemeenteraad niet. Wethouder Adrie van der Maas: ,,Zonnepanelen op goede agrarische grond worden niet toegestaan en deze grond heeft een agrarische bestemming.” © Johan van der Heijden

‘Een verbod op zonnepanelen om een waterbassin af te dekken? Wat een onzin!’

lezersbrievenJan de Baar uit Goes ergert zich aan het verbod op de zonnepanelen, waarmee een Bevelandse boer zijn zelf aangelegde waterbassin wil afdekken. En de afwezigheid van het koningspaar bij de herdenking van de Ramp op 1 februari blijft de lezers bezighouden. Lees hier de beste reacties op het nieuws van afgelopen week.

0 reacties